Over ons


Over ons

Wij houden van natuur, rust, genieten en lekker eten en drinken. Maar, dan moet het wel goed en verantwoord zijn. Organisch en biologisch dus en een sfeer waarin je je even lekker kunt ontspannen. Dit optimale genieten willen wij met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom zijn we gestart met Ezprezzo Café.

Een groene oase van rust en genieten

Misschien zijn wij wel idealisten, omdat we van mening zijn dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit. Wij houden van natuur, rust, genieten en lekker eten en drinken. Maar, dan moet het wel goed en verantwoord zijn. Organisch en biologisch dus en een sfeer waarin je je even lekker kunt ontspannen. Dit optimale genieten willen wij met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom zijn we gestart met Ezprezzo Café. Een groene oase van rust en genieten.

Over ons, ezprezzo café

Kom gezellig langs voor een ontbijtje, lunch of gewoon voor een lekker kopje koffie, warme chocomel of een smoothie. Wij zorgen ervoor dat je echt even tot jezelf kunt komen onder het genot van een hapje of een drankje. Je kunt bij ons plaatsnemen in het Café op één van de 36 zitplaatsen of aan de bar. Buiten kun je plaatsnemen op het gezellige terras dat aan een drukbezocht plein ligt. Ook als je even geen tijd hebt om rustig te gaan zitten ben je bij ons aan het goede adres. Bij onze Ezprezzo Corner kun je alles op de menukaart lekker to go bestellen. Zo kan je thuis of op het werk ook lekker genieten van een heerlijk warm drankje, broodje of salade.

Onze lunchroom heeft een groene, uitnodigende inrichting. Zodat jij heerlijk ontspannen kunt genieten van een bakje koffie en een heerlijk ontbijt of lunch.
Wij maken uitsluitend gebruik van organische en biologische ingrediënten. Zowel voor onze koffie, thee en smoothies als voor onze broodjes en salades. 
Wij geven om de natuur. Ook bij de samenstelling van onze menukaart hebben wij bewust gekozen voor biologische, organisch ingrediënten.

Bestel jouw ontbijt, lunch of drankje online